2011. augusztus 29., hétfő

Vegyes Óriási Játék csomag Új! - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Vegyes Óriási Játék csomag Új!
1 db Tréfás arcok ügyességi társasjáték: 1db alap (időmérővel), 1db arc, 12db arckártya, 1 csomag arc részek, 1 ív matrica, Játék szabály.
A játékosok húznak egy arckártyát, majd az időmérő bekapcsolása után, el kell helyezni az üres arcba a megfelelő részeket a kártyán látható arc szerint. Amikor az arc elkészült, a játékos megállítja az órát. Ha a játékos kifut az időből, akkor az arc előre dől és a részek leesnek róla, így a játékos kiesik a játékból.
Az a játékos a győztes, aki a legrövidebb idő alatt rakja ki az arcot.
1 db Majmos ügyességi társasjáték: 1db talp (forgatható tárcsával), 1db pálmafatörzs, 2db levélköteg, 32db majom, 4db banánköteg, Játék szabály.
Minden játékos kap 8db majmot és 1db banánköteget. A talpon lévő tárcsa megforgatásával kiderül, hogy éppen mit kell csinálni. (Pl.: ha a tárcsa a levél1 ábrára mutat, akkor egy majmot, ha pedig a levél3 ábrára, akkor három majmot kell felakasztani a levelekre. Ha a tárcsa a majom1, ábrára mutat, akkor egy majmot, ha pedig a majom3, ábrára, akkor három majmot kell felakasztani egy másik majomra. Ha a tárcsa a banán ábrát mutat, akkor egy banánköteget kell egy majomra lógatni. Ha a játék közben bármelyik majom leesik a levelekről, akkor, amelyik játékosnál leesett, annak kell begyűjteni. )
A játék célja, minél több majom felakasztása a fára anélkül, hogy leesnének.
Az a játékos a győztes, aki sikeresen felakasztja az összes majmát a fára, illetve, ha a levelek szétesnek, akkor az, akinek a legkevesebb majma van.
Nagyon jó ügyességi játék!
1 db Fésülhető, sminkelhető babafej + tartozékok: 1db Babafej: 24x22cm, 1 doboz sminkkészlet, fésű, hajkefe, virágos hajgumi, hajpánt, 2db hajcsavaró.
1 db Gyermek laptop részletes magyar nyelvű használati utasítással: 33 féle funkció, ABC, Szavak, Számok tanulása, Számológép, Ébresztőóra, Dallam, Hangjegyek lejátszása, 12 Féle játék: Kapj el, Találd meg a párját, Csillaghullás, Rajzolj képet, Kígyó, Autóverseny, Szócsata, Memória, Építés, Kapd el az arany érméket, Egérfogó, Szerencsecsillag. Mérete: 24x20x4cm. Nagyon hasznos ajándék. A gyermeknek 3 éves kortól iskolás korig segítséget nyújt a betűk, szavak, számok tanulásában is.
3 db Szerelhető jármű: Quad, Versenyautó, Repülő: (Járművek + csavarhúzók).
1 db Állatos dominó: 28db-os. Állatfigurás képekkel díszített fa dominó, elhúzható tetejű, praktikus fa dobozban: a doboz mérete: 16, 5x9x3, 5cm.
6 db Állat figurás mobiltartó plüss: Állat figura: 18cm, Mobiltartó: 12x8cm, zsinór: 80cm.



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-31 16:18
. Vegyes Óriási Játék csomag Új! - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Fontos