2011. szeptember 27., kedd

Papírbrikett prés - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Papírbrikett prés eladó!
A préssel 5db 12x25x5-8 cm-es brikett készíthető egy nyomással. 10 tonnás olajemelő van beépítve így téglánként 2 tonna erő hat, amivel tökéletesen lehet préselni. A kész briketteket ki is tolja magából és a szelep kinyitásával vissza áll alapállapotba az emelő.  
Az első présemet 4 évvel ezelőtt készítettem saját részre, így mára mindent kipróbáltam és ezt saját tapasztalatom alapján találtam ki. Egy előnye mindenképpen van a többivel szemben. A prés vízgyűjtő tálcával készül, nem kell a vizet sem pazarolni.
Amennyiben kisebb, olcsóbb présre van szükséged kérdezz, mert minden megoldható.  
Csak tölteni és préselni kell!! Összenyomja a nagyobb darabos papírt is, de minél kisebb az alapanyag annál tömörebb lesz a brikett.  Keverhetünk hozzá bármilyen éghető anyagot ( szalmát, faaprítékot, fűrészport, szénport... ). Én a  fa levelektől kezdve minden kertben akadt ";;; szemetet";;; belekevertem.
Itt a jó idő a szárítás is gyorsabb most már. Készítse el már most téli tüzelőjét.
A papírból készült brikett hőértéke 4000-4200 kcal, amely közel azonos a hazai barnaszén, vagy kemény tüzifa hőértékével. Mivel a papírbrikett izzással ég jobban leadja a hőt. Nem arra megy el a hő, hogy a vizet, mint a fából elpárologtassa.
Amennyiben nincs papírhulladék, melyből brikettet készíthetne tudok hozzá  papírdarálékot, amit azonnal lehet préselni.
Kérdezz nyugodtan szívesen válaszolok. Az ár szállítási költséggel együtt értendő. Személyes átvétel esetén ajándékba adok 1m3 papírdarálékot.
Nézd meg a többi termékemet is.



Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 08:41
. Papírbrikett prés - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Fontos