2011. december 20., kedd

Igazából Szerelem (Szinkronos, ÚJ DVD) - Jelenlegi ára: 790 Ft


Új, bontatlan, eredeti, magyar kiadású DVD.
Hangok: magyar, angol, stb.
Feliratok: magyar, angol, stb.
Tartalom:
A történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem.
Londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki Szenteste, romantikus, fergeteges és keserédes következményekkel.
EXTRÁK:
Előzetes
Tévészpot (televíziós előzetes)
fotógaléria
Kimaradt jelenetek
Videóklip - Christmas is all around
Vásárlási feltételek:
KAPCSOLATFELVÉTEL:
Kérem leendő vásárlóimat, hogy a vásárlást követően maximum 4 napon belül jelentkezzenek, ha lehet e-mailben (de általában telefonon is elérhető vagyok), és maximum 10 napon belül rendezzék a vásárlást. (Ettől akkor áll módomban eltekinteni, ha ELŐRE jelzik, hogy később tudnának csak fizetni).
FIZETÉS:
A vételárat és a postaköltséget minden esetben előre kérem az általam megadott bankszámlaszámra, az összeg érkezését követően legkésőbb 1-3 munkanapon postázom is a küldeményt.
POSTÁZÁS:
A postaköltséget minden esetben feltüntetem a terméklapon a Szállítási és garanciális feltételek résznél. Az AJÁNLOTT postázást részesítem előnyben, kérésre ettől eltérhetek, utánvéttel viszont nem küldök. Több termék vásárlása esetén a postaköltség természetesen kevesebb, a pontos összeget kérésre meg tudom írni.
CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉG:
Nem számítok fel, ennek ellenére nagyon precízen csomagolok!: )
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
VESZPRÉMBEN és ritkábban KÖRMENDEN.



Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 23:28
. Igazából Szerelem (Szinkronos, ÚJ DVD) - Jelenlegi ára: 790 Ft

Fontos