2011. december 21., szerda

Furreal Virgonc Szőrmók Mókuskerék/Forgó játszótér - Jelenlegi ára: 6 590 Ft

Eladó egy teljesen új, bontatlan csomagolású,  Furreal Friends Virgonc szőrmók (Furry Frenzies) Mókuskerék / Pörgő forgó játszótér játék szett 1 mozgó plüsscicával.
Kis FurReal Friends plüssfiguráid imádnak futkározni! A mókuskerékben sokat tudnak edzeni, amit egy kapcsolóval tudsz elindítani. Hajtsd le a rámpát, és ha a mókuskerék eléggé felgyorsult, útjára indul! Húzd meg a kart és így kiengeded a szőrmókot, hogy tovább száguldhasson. Ha egy pillanatra megpihen, tedd rá a kis kalapot, rakd elé a lufikat és a pattogatott kukoricát és kezdődhet a buli!
Zhu Zhu hörcsögök egyaránt tudnak közlekedni benne.
A készlet 1 db 10 cm-es plüsscicát tartalmaz, ami önálló mozgásra képes. A cica 2 db AAA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
A termék készleten van és azonnal elvihető!
A termék személyesen Budapesten (több kerület is szóba jöhet, pl. II., III., IV., V., VI., VII., XIII., XIV., XV., XVII. ) vehető át.
Postán is szívesen elküldöm!!!
Aukcióim között további játékok, cipők, papucsok, sapkák, overálok, görkorcsolyák,  pólók, gyerekruhák stb. találhatók. Kérlek nézz körbe az aukcióim között, biztosan kedvező árakon találod meg őket.


Jelenlegi ára: 6 590 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 07:00
. Furreal Virgonc Szőrmók Mókuskerék/Forgó játszótér - Jelenlegi ára: 6 590 Ft

Fontos